Nasıl Yapılır ?

Kanepe Kurabiyesi


Kanepe Kurabiyesi Tarifi İçin Gereken Malzemeler

  • 1 paket tereyağı veya margarin
  • 2 adet yumurta (1 tanesinin beyazı üzeri için)
  • 1,5 çay bardağı süzme yoğurt
  • 1 çay bardağı sıvıyağ
  • 1 tatlı kaşığı tarçın tozu
  • Kabartma tozu
  • 1,5 su bardağı toz şeker
  • Vanilya

Kanepe Kurabiyesi Yapılışı

  1. Tereyağı, yoğurt, sıvıyağ, yumurta, un, kabartma tozu, vanilya, tarçın, toz şeker maddeleri karıştırın.
  2. Ele yapışmayacak kıvamda klasik kurabiye hamuru elde edin.
  3. Ceviz büyüklüğünde küçük parçalar alıp yuvarlayarak önce yumurta beyazına, sonra cevize bulayın. Tepsiye dizin.
  4. 180 derece önceden ısıtılmış fırında pişirin.

Kanepe Kurabiyesi Yapımı Fotoğraflı Tarif

Kanepe Kurabiyesi
Kanepe KurabiyesiKanepe Kurabiyesi
Kanepe KurabiyesiKanepe Kurabiyesi

Nefis Yemek Tarifleri WhatsApp grubu oluşturuldu, hemen katılın.

Youtube kanalımızda 5 milyondan fazla kişi tarafından takip edilen videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

Nefis Yemek Tarifleri uygulamasıyla 850.000’den fazla denenmiş tarife her zaman erişebilirsiniz.

Kanepe Kurabiyesi 21.07.2023 23:00 tarihinde yayınlandı.

Bu sayfa 21.07.2023 23:00 tarihinde güncellendi.

Tatlı KurabiyelerKurabiye Tarifleri

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu