Kanepe Kurabiyesi Tarifi İçin Gereken Malzemeler
- 1 paket tereyağı veya margarin
- 2 adet yumurta (1 tanesinin beyazı üzeri için)
- 1,5 çay bardağı süzme yoğurt
- 1 çay bardağı sıvıyağ
- 1 tatlı kaşığı tarçın tozu
- Kabartma tozu
- 1,5 su bardağı toz şeker
- Vanilya
Kanepe Kurabiyesi Yapılışı
- Tereyağı, yoğurt, sıvıyağ, yumurta, un, kabartma tozu, vanilya, tarçın, toz şeker maddeleri karıştırın.
- Ele yapışmayacak kıvamda klasik kurabiye hamuru elde edin.
- Ceviz büyüklüğünde küçük parçalar alıp yuvarlayarak önce yumurta beyazına, sonra cevize bulayın. Tepsiye dizin.
- 180 derece önceden ısıtılmış fırında pişirin.
Kanepe Kurabiyesi Yapımı Fotoğraflı Tarif
—
Nefis Yemek Tarifleri WhatsApp grubu oluşturuldu, hemen katılın.
Youtube kanalımızda 5 milyondan fazla kişi tarafından takip edilen videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.
Nefis Yemek Tarifleri uygulamasıyla 850.000’den fazla denenmiş tarife her zaman erişebilirsiniz.