Nasıl Yapılır ?

Teremyağlı Kıyır Kıyır Orjinal Pastane Tuzlusu

Teremyağlı Kıyır Kıyır Orjinal Pastane Tuzlusu Tarifi İçin Malzemeler

  • 150 gram oda sıcaklığında yumuşamış teremyağ
  • Çeyrek su bardağı sıvı yağ
  • 1 yumurta beyazı (Sarısı üzerine sürülecek)
  • 2 çorba kaşığı sirke
  • 2 çorba kaşığı soğuk su
  • 1 çorba kaşığı şeker
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 2 çorba kaşığı nişasta
  • 1 dolu çay kaşığı kabartma tozu
  • 3 su bardağı un
  • Çay kaşığı ucuyla mahlep (isteğe bağlı)

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu