Nasıl Yapılır ?

Kakolu Kurabiye


Kakolu Kurabiye Malzemeleri

  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilin
  • 125 gr margarin veya tereyağı
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • 2 su bardağı un

Kakolu Kurabiye Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak, unu hafifçe kavurup kokusunu çıkarın ve soğumaya bırakın.
  2. Soğuduktan sonra başka bir kapta unu diğer malzemelerle karıştırın. (Un miktarı değişebilir, dikkatlice ekleyin)
  3. Hamuru yoğurun ve istediğiniz şekilleri verin.
  4. Fındıkları robottan geçirin (miktarı size bağlı)
  5. Öğütülmüş fındıkları, yumurta akı ve toz şekeri karıştırın ve kurabiyelerin üzerine yerleştirin.
  6. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında yaklaşık 20 dakika pişirin.
  7. Pişip soğuduktan sonra eritilmiş çikolatayı kurabiyelerin üzerine dökün. Afiyet olsun 🍪.

Kakolu Kurabiye Tarifi Resimli Anlatımı

Kakolu Kurabiye

Nefis Yemek Tarifleri Telegram kanalı oluşturuldu, hemen katılın.

Youtube kanalımızda 5 milyondan fazla kişinin takip ettiği videolu tarifleri bulabilirsiniz.

Uygulamamızda 850.000’den fazla denenmiş tarif her zaman yanınızda. Hemen indirin.

Kakolu Kurabiye 21.11.2023 23:18 tarihinde yayınlandı.

Bu sayfa 21.11.2023 23:18 tarihinde güncellendi.

Kurabiye TarifleriTatlı Kurabiyeler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu