GÜNDEM

GRÜ’lü Öğrenciler Yemek Yarışmasında Dereceye Girdi

Giresun Üniversitesi Dereli Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı öğrencileri Öğr. Gör. Ahmet Ahıskalı’nın eş…

2 ayrı kategoride yarışan öğrencilerin hazırladıkları yemekler, milli takım şefleri ve ülkemizin önemli gurmelerinden oluşan jüri tarafından değerlendirildi.

Öğrencilerden Huriye Nur Tunalıoğulları, Betül Gedik ve Mehlika Şimşek yılın en iyi üniversitesi ekip kategorisinde üçüncü, Muhammed Berat Küçük, Çağla Sağır, Fatma Karagöl ise üniversite düzeyi Modern Türk Mutfağı kategorisinde üçüncü oldular.

Öğrencilerden Huriye Nur Tunalıoğulları, Betül Gedik ve Mehlika Şimşek yılın en iyi üniversitesi ekip kategorisinde üçüncü, Muhammed Berat Küçük, Çağla Sağır, Fatma Karagöl ise üniversite düzeyi Modern Türk Mutfağı kategorisinde üçüncü oldular.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu