Giresun’da Kredi Yurtlar Kurumu’ndaki lokanta ve kantin işletmelerinin hizmet kalitesi masaya yatırıldı.
Toplantıya Yurt İdare Şube Müdürü, İşletmeler Şube Müdürü, İl Müdürlüğü diyetisyenleri, yurtlardaki işletmeden sorumlu personeller, işleticiler ve gıda mühendisleri katıldı.
Toplantının ana gündem maddeleri arasında, kantinlerin hijyen standartları, gıda güvenliği ve öğrenci taleplerinin yerine getirilmesi gibi konular yer aldı. Ayrıca, lokanta ve kantinlerde sunulan menülerin çeşitliliği ve kalitesi de değerlendirildi.
Toplantının ana gündem maddeleri arasında, kantinlerin hijyen standartları, gıda güvenliği ve öğrenci taleplerinin yerine getirilmesi gibi konular yer aldı. Ayrıca, lokanta ve kantinlerde sunulan menülerin çeşitliliği ve kalitesi de değerlendirildi.